Dating met leuke vrouwen uit Groningen, partner-dating.nl

Online een nieuwe partner zoeken? Meld je gratis aan en vind de perfecte match in de provincie Groningen.

Date met Chaja
Klein maar fijn word er gezegd toch? Ik ben een zelfstandige meid die haar leven aardig op de rit heeft. Ik woon nu een tijdje alleen maar is soms toch wel leeg als ik thuis kom. Nu zoekend naar een man voor een gezellig contact, niet eenmalig en er mag zeker iets moois uit voort bloeien.

Uitgebreid profiel van Chaja
Date met GeryL
Leuk hoor! Door een vriendin hierop gezet in de hoop van mij een leuke vent te vinden! Ik denk wel dat ik een zachtaardig persoon ben. Ik ben dus niet een vrouw met haren op de tanden haha. Zoek ook een man die zachtaardig is maar geen softie.

Uitgebreid profiel van GeryL
Date met closer
Ik ben een leuke, lieve, gezellige vrouw die op zoek is naar een leuke, lieve man om samen wat leuks te doen en elkaar te leren kennen en wie weet

Uitgebreid profiel van closer
Date met Edelemama
Lief,zorgzaam, flexibel, houd van dieren en mijn kids. Zoek iemand die niet rookt!

Uitgebreid profiel van Edelemama
Date met groningsd0
Groningers stug? Mag ik jou het tegendeel bewijzen? ik ben Bente, een leuke single vrouw uit Leek. Ik sta goed in het leven. Ik ben fysiotherapeut. Ik zoek een lieve vriend en bij een goeie klik sluit ik een vaste relatie niet uit.

Uitgebreid profiel van groningsd0
Date met lonelyeyes
Hoi, ik ben een leuke mollige vrouw met heel veel zin in spannende avontuurtjes. Alles kan en niets moet zeg ik altijd maar.

Uitgebreid profiel van lonelyeyes
Date met nieuwestart
Ik wil weer een nieuwe start maken en daarvoor zoek ik een man die ook echt wil genieten van elkaar en met elkaar. Niet moeilijk doen maar alles er uit halen wat er in zit.

Uitgebreid profiel van nieuwestart
Date met Reislustigtypetje
Als het zou kunnen dan zou ik altijd op reis zijn, maar helaas.. De verplichtingen roepen ook zo af en toe. En dat is goed, maar soms wel zo jammer.

Uitgebreid profiel van Reislustigtypetje
Date met 4ever
Misschien ben ik wel die leuke date waar je naar op zoek bent

Uitgebreid profiel van 4ever
Date met Bella
Wanneer je mij alleen maar wilt voor 1 ding dan kun je beter direct verder zoeken. Ik ben wel echt toe aan een man in mijn leven, iemand die serieus is en er ook helemaal voor gaat.

Uitgebreid profiel van Bella