relatie(samenwonend)

Date met andreastout
opzoek naar iemand met een goed humeur. Als er ook nog een lekker lichaam aan vast zit is dat alleen een plus maar zeker geen must.

Uitgebreid profiel van andreastout
Date met Annaaa
Hou van alles wat lekkers is, lol en plezier maken, ook altijd wel in voor een feestje.

Uitgebreid profiel van Annaaa
Date met bliebje
Mag dan wel een gebonden vrouw zijn maar ben toch opzoek naar een spannende (tweede) relatie voor erbij. Zoek je een leuke en maar zeer ondeugende vrouw om spannende momenten mee te beleven dan ben ik de persoon die je zoekt.

Uitgebreid profiel van bliebje
Date met closer
Ik ben een leuke, lieve, gezellige vrouw die op zoek is naar een leuke, lieve man om samen wat leuks te doen en elkaar te leren kennen en wie weet

Uitgebreid profiel van closer
Date met daantjeQ
In voor een pretje, ben gebonden maar de passie is ver te zoeken helaas. Het lijkt me leuk om weer is te genieten, te voelen wat ik al een hele tijd niet meer gevoelt heb.

Uitgebreid profiel van daantjeQ
Date met Dagmar
Een lang verhaal om alles over mezelf te vertellen maar het komt erop neer dat mijn relatie niet meer lekker loopt en ik er nodig tussenuit moet. Daarom zoek ik iemand die met mij op pad wilt gaan en mij de afleiding kan bieden die ik zo hard nodig heb. Als er meer van komt merken we dat vanzelf wel.

Uitgebreid profiel van Dagmar
Date met DianaVVHH
hoi hoi ik ben een leuke spontane lieve vrouw..wel gek om van jezelf te zeggen...maar het is zo.hihi.hou van gezelligheid ...mensen om me heen.tja zo veel meer !!!!!!!

Uitgebreid profiel van DianaVVHH
Date met Diepewateren
Stille wateren hebben diepe gronden zeggen ze toch? Wie komt mijn diepe wateren ontdekken? Zal je misschien nog wel eens een paar hele leuke verrassingen opleveren.

Uitgebreid profiel van Diepewateren
Date met Floor79
Lieve zacht(e) aardige knuffelmama zoekt liefde, trouw, vertrouwen en respect. Ben er echt aan toe.

Uitgebreid profiel van Floor79
Date met Geurige_lie
Ik ben rusteloos, ongehoorzaam en zoek langs deze weg naar de nodige afwisseling. Mijn werk als sportmasseur die ik met veel toewijding en heb plezier in mijn werk. Mijn toekomstige avontuurtje moet alles omvatten.

Uitgebreid profiel van Geurige_lie